>> Onze 95 online stores
SAM Online Stores Projectieschermspecialist.be
E-commerce Europe Veilig online winkelen met BeCommerce!
0 Producten
03 808 1863
>>  Klantenservice
De no-nonsense specialist in beamers & projectieschermen!
 


Besteld vóór 20:00 uur morgen geleverd! Gratis verzending vanaf € 30,-Volg ons op Facebook

Volg ons op Twitter

Onze topbeamers:

Optoma HD144X

Optoma H114

 
Home  >  Beamer Cinema  >  Optoma HD144X

Kopen bij SAM online

Brede lijn projectieschermen
Scherp geprijsde producten
Verschillende type beamers
Snelle levering uit voorraad
Voor bedrijf, particulier en school
Deskundige klantenservice
Alléén topkwaliteit producten
Koop direct van de producent
Whiteboards om op te projecteren
Voordelige scherm & beamer deals
Veilig online winkelen & betalen

Klantenbeoordeling

9.4/10
SAM Online Stores
België
Lees meer
Alles snel en goed geleverd. Alleen bleek een klein hoekje beschadigd (ingedeukt) bij het uitpakken.\n\nMaar het bord is intakt en reeds in dienst.
>>

Optoma HD144X

Optoma HD144X
• Resolutie: FULL HD 1080p 16:9
• Lichtopbrengst: 3200 ANSI Lumen
• Contrast Ratio: 23.000:1
• Aansluitingen: 2x HDMI / MHL
• 3D ondersteuning: Full 3D
Artikelnummer: BBOPT000063
€629,90
€524,90
incl. 21% btw
a.gif

Overige afbeeldingenGemaakt voor 'super-sized 1080p home entertainment', de heldere HD144X is perfect voor het bekijken van TV shows, sport en films of het spelen van action games op een levensgroot scherm.

Met een ingebouwde speaker en twee HDMI-aansluitingen is de HD144X gemakkelijk te installeren en te gebruiken. Verander hem in een 'smart' projector door uw smartphone of tablet aan te sluiten met MHL. Nu kunt u games spelen, video's 'streamen' en foto's delen op het grote scherm.

Scherpere en gedetailleerdere weergave met 1920 x 1080p pixels, perfect voor het bekijken van Blu-ray films zonder 'downscaling' of compressie.

Door gebruik te maken van de inherente snelheid van DLP-technologie, kan de Optoma HD144X Full 3D projector echte '3D-content' weergeven van bijna iedere 3D-bron, inclusief 3D Blu-ray spelers en de nieuwste generatie game computers.

Doordat hij ontworpen is voor de ultieme 'gaming expericence' kunt u genieten van supersnelle responsetijden, hoog contrast en levendige kleuren op een groot scherm terwijl u 'Gaming mode' gebruikt. Het is perfect voor alle games, inclusief race- en schietspellen.

Helderheid en levensduur zijn afhankelijk van de geselecteerde projectormodus, omgevingsomstandigheden en het gebruik. Zoals gebruikelijk is bij alle projectoren, zal de helderheid op den duur afnemen.

Typische levensduur van de lamp bereikt door middel van testen. Is afhankelijk van het gebruik en de omgevingsomstandigheden.

Deel dit product

Pin It


Gerelateerde producten:
Om u optimaal van dienst te zijn, maken we gebruik van enkele cookies. Als u op "Akkoord" klikt, accepteert u deze. Wilt u meer weten? Leest u dan onze privacy- en cookieverklaring.