>> Onze 95 online stores
SAM Online Stores Projectieschermspecialist.be
E-commerce Europe Veilig online winkelen met BeCommerce!
0 Producten
03 808 1863
>>  Klantenservice
De no-nonsense specialist in beamers & projectieschermen!
 


Besteld vóór 20:00 uur morgen geleverd! Gratis verzending vanaf € 30,-Volg ons op Facebook

Volg ons op Twitter

Onze topbeamers:

Optoma HD144X

Optoma H114

 

Kopen bij SAM online

Brede lijn projectieschermen
Scherp geprijsde producten
Verschillende type beamers
Snelle levering uit voorraad
Voor bedrijf, particulier en school
Deskundige klantenservice
Alléén topkwaliteit producten
Koop direct van de producent
Whiteboards om op te projecteren
Voordelige scherm & beamer deals
Veilig online winkelen & betalen

Klantenbeoordeling

9.4/10
SAM Online Stores
België
Lees meer
Bestelling zoals beloofd zaterdag ontvangen na bestelling de vrijdag (in België). Praktische optie voor mensen die in de week thuis niet kunnen zijn voor ontvangst van een bestelling.\nDe papiervernietiger werd geleverd in een zeer stevige verpakking. \nSpijtig dat er niet vermeld werd op de site bij de beschrijving van het toestel dat een regelmatige smering noodzakelijk was...anders had ik de olie samen met het toestel kunnen laten leveren zonder supplement voor de transportkosten.\nBen zeer tevreden over mijn papiervernietiger en de prijs ervan is bijzonder aantrekkelijk gezien de mogelijkheden. Op andere verkoop sites zijn gelijkaardige toestellen stukken duurder.

>>

Veiligheidsnorm


De veiligheid van een papierversnipperaar wordt bepaald door de afmeting van de snipper. Hoe kleiner deze snipper is, hoe moeilijker het wordt om een document te herstellen en te lezen. Het is verstandig dat u hier ook rekening mee houdt bij uw aanschaf. Gaat u documenten vernietigen met vertrouwelijke informatie, dan doet u er goed aan te zorgen dat deze onherstelbaar is vernietigd.

Papiervernietigers kennen de volgende veiligheidsnormen:

DIN P1
Het document wordt vernietigd in verticale stroken van maximaal 12mm breed.

DIN P2
Het document wordt vernietigd in verticale stroken van maximaal 6mm breed.

DIN P3
Het document wordt vernietigd in snippers van maximaal 2mm breed, met een totale oppervlakte van maximaal 320 mm² per snipper.

DIN P4
Het document wordt vernietigd in snippers van maximaal 6mm breed, met een totale oppervlakte van maximaal 160mm² per snipper.

DIN P5
Het document wordt vernietigd in snippers van maximaal 2mm breed, met een totale oppervlakte van maximaal 30mm² per snipper.

DIN P6
Het document wordt vernietigd in snippers van maximaal 1mm breed, met een totale oppervlakte van maximaal 10mm² per snipper.

DIN P7
Het document wordt vernietigd in snippers van maximaal 1mm breed, met een totale oppervlakte van maximaal 5mm² per snipper.

Ons advies
Wij adviseren een document altijd te versnipperen, en nooit in stroken te versnijden. Stroken zijn simpelweg te gemakkelijk terug te brengen naar het originele document. Koopt u daarom altijd een papiervernietiger met minimaal veiligheidsniveau P3. Om deze reden verkopen wij alleen veilige papiervernietigers vanaf veiligheidsnorm P3 en hoger.

Heeft u nog vragen over de veiligheidsnorm die voor uw situatie het beste is? Neemt u dan contact op met onze klantenservice.Heeft u nog vragen? We staan u graag te woord!
Onze deskundige klantenservice is op verschillende manieren bereikbaar.
03 808 1863 Bel ons, zonder extra kosten.
Stuur ons een email.
Neem contact op via Facebook of Twitter.
 
Om u optimaal van dienst te zijn, maken we gebruik van enkele cookies. Als u op "Akkoord" klikt, accepteert u deze. Wilt u meer weten? Leest u dan onze privacy- en cookieverklaring.